Kandungan Jus Delima Bio Emas

Jus Delima Bio Emas dihasilkan daripada formulasi bahan-bahan berikut:

6 comments

Skip to comment form

  1. Nur Diyana

    saya ingin bertanya…ibu saya minum jus pamoga ni da 2botol dan nampak ok kata ibu saya….tapi hari itu dia tengok WHI di TV3….tunjuk yang pamoga original ada tulisan timbul pamoga di tepi botol kenaan…yang saya belikan untuk ibu saya tiada tulisan timbul di tepi botol pamoga itu….jadi adakah itu tiruan…tapi saya beli dengan harga rm160.00
    jadi saya nak tau mana yang ori dan bukan ori…saya takut kalau ada efek apa2 pada ibu saya….
    mungkin ada cara saya beli secara online dari tempat official di keluarkan….
    harap tuan @ puan dapat menjawab soalan saya ini….terima kasih….

  2. pamoga

    Terima kasih.

    Yang ada tulisan timbul seperti yang ditunjukkan dalam TV3 itu adalah botol terbaru. Yang tiada tulisan timbul itu adalah botol pattern terdahulu.

    Di bawah ini petikan soaljawab berkaitan isu tersebut:

    Erna Nan:
    January 9 at 9:57am ·
    Macam mana nak kenal pasti jus pamoga yg asli dengan yang tiruan? Baru2 ni saya beli jus pamoga daripada butik vida tetapi pada botol tertulis “Dr Vida” bukannye “Vida”…adakah Dr Vida itu yang tiruan?

    Vida Beauty: Yg latest Dr Vida.. Vida adalah stok lama..
    January 14 at 8:28pm

    Erna Nan: Oh..mcm tu..terima kasih
    January 15 at 6:54pm

    Red Dragon: knp ada cover ttp yg merah dan gold…yg mana asli
    February 11 at 6:18pm via mobile

    Vida Beauty: cover merah adalah latest packaging.. gold yg lama..
    February 11 at 6:56pm

    Red Dragon: tapi knp saya beli kat ktk ada tls dr vida tapi dkt btl cover dy warna gold?
    February 11 at 8:02pm via mobile

    Atiey Ata Shinchi: Bru2 ni ade bli pamoga,kt ats btl tu mmg pmblt merah tp penutup besi tu kaler gold ke?price rm168 tp dia ckp law jd ahli dpt rm135….tkt dpt yg tiruan la
    February 22 at 12:41am

  3. nasir

    Salam , Saya nak tanya kalau jus Pamoga tu tak simpan dalam peti sejuk selepas buka
    ok tak.

  4. pamoga

    Boleh simpan dalam peti sejuk dan boleh simpan tanpa peti sejuk selepas buka penutup.

    Terima kasih

  5. fatin

    sy nk tny..pamoga nie ada collagen x? n berkesan x untuk memutihkan kulit?

  6. pamoga

    Tiada collagen dalam pamoga

Leave a Reply